Maxus eDELIVER3

Nu beschikbaar!

Geen CO₂-uitstoot, geen fossiele brandstoffen, goedkopere energie, een stille elektromotor en minder onderhoud. De Maxus eDELIVER 3 herschrijft het concept van de ideale compacte bestelwagen.

Stadsdiensten, nutsbedrijven, installateurs, loodgieters, onderhoudstechnici, tuiniers, bedrijven en zelfstandigen die aan huis leveren: allemaal ontdekken ze de nieuwe toekomst van milieuvriendelijk transport op kortere én langere afstanden. Met de Maxus eDELIVER 3 begint die toekomst hier en nu.


Opvallend knap. Resoluut hedendaags.

Dat de Maxus eDELIVER 3 geen standaard bestelwagen is, zie je meteen. Hij rijdt 100% elektrisch en is dus niet alleen perfect geschikt voor stadsverkeer en kortere ritten, maar ook voor langere afstanden.

Maar de Maxus eDELIVER 3 is ook een opvallend knappe verschijning. De karakteristieke voorzijde en de dynamische belijning van de flanken accentueren zijn wendbare en compacte karakter. Kortom: dit is een op-en-top hedendaags design.

Kies je kleur: warm white, grey metallic, zwart metaalkleur

De Maxus eDELIVER 3 is verkrijgbaar in twee lengtes.

De laadruimte van de compacte versie is 218 cm lang en heeft een laadvolume van 4,8 m3.
De lange versie biedt je een laadruimte met een lengte van 277 cm en een laadvolume van 6,3 m3.


Welkom in de ruimte

Kies je laadruimte

Voor maximale wendbaarheid in de stad kies je de compacte versie. Heb je doorgaans wat meer ruimte nodig, dan ga je voor de langere uitvoering, die je tot 1.020 kg bruto laadvermogen biedt – ongezien in deze klasse.

Afgewerkte laadruimte

Ingenieus detail: de laadruimte van de Maxus eDELIVER 3 is perfect afgestemd op het standaardformaat van europaletten. Bovendien zijn de vloer en de wanden van de laadruimte degelijk afgewerkt.

Maten en gewichten


Uitgekiend ergonomisch. Ruim en comfortabel.

Ergonomie en comfort

De Maxus eDELIVER 3 munt uit in ergonomie. De ruime, ergonomisch gevormde en verstelbare stoelen geven je alle steun en comfort. Het overzichtelijke instrumentenpaneel en de mooi binnen handbereik zittende knoppen zorgen ervoor dat al je aandacht naar de weg kan gaan.

Automatisch elektrisch

Met de Maxus eDELIVER 3 is elektrisch rijden fijn en comfortabel. De handige knop voor de automaat laat zich vlot en intuïtief bedienen. En dankzij de fluisterstille elektromotor is het aangenaam stil en comfortabel aan boord.

Informatie en connectiviteit

Het aantrekkelijke instrumentenpaneel van de eDELIVER 3 geeft je in één oogopslag alle info die je nodig hebt. Op het heldere scherm naast de snelheidsmeter presenteert de boordcomputer je alle denkbare gegevens. Het centrale 7 inch touchscreen maakt verbinding met je smartphone en brengt connectiviteit op een veilige manier binnen handbereik.

Complete uitrusting

Het interieur van de Maxus eDELIVER 3 valt op door de verzorgde afwerking en de complete standaarduitrusting. Airconditioning, elektrische stoelverwarming, stroomvoorziening, usb-aansluiting, radiobediening aan het stuur: de eDELIVER 3 heeft het allemaal.


100% kracht. 0% uitstoot. En dat tot 342 km lang in stadsverkeer.


De Maxus eDELIVER 3 is uitgerust met een krachtige elektromotor met een vermogen van 90 kW (122 pk) en een koppel van 250 Nm. Daarmee zorgt de eDELIVER 3 voor een pittig acceleratievermogen en een ongezien klimvermogen. De eDELIVER 3 heeft geen moeite met een hellingshoek tot 25% (lange versie) of zelfs 30% (compacte versie).

De topsnelheid is begrensd op 120 km/u.

MOTOR
90 KW (122 PK)
250 NM

Kies je batterij

De eDELIVER 3 is uitgerust met de nieuwste Ternary Lithium Ion-batterij, die vrijwel onbeperkt oplaadbaar is. Maxus geeft je maar liefst acht jaar waarborg op de batterij. Bovendien heb je de keuze uit twee batterijcapaciteiten: 35 of 53 kWh.

De Maxus eDELIVER 3 geeft je een autonomie tot maar liefst 342 km volgens de WLTP-stadscyclus en 240 km WLTP gecombineerd.


Laad je batterij voor 80% op in 45 minuten.

Via een DC-snellader is je batterij al na drie kwartier voor 80% opgeladen. Met een standaard 7,2 kW AC wallbox-aansluiting duurt het laden 6 tot 8 uur. De eDELIVER 3 is standaard uitgerust met een laadkabel die compatibel is met een wallbox.

AC opladen (wisselspanning)

De laadpoorten van de Maxus eDELIVER 3 bevinden zich vooraan, achter het klepje met het Maxus-logo. Bij langzaam opladen met een wallbox en de geïntegreerde oplader van 7,2 kW, duurt het laden niet langer dan 6 uur voor de batterij van 35 kWh en 8 uur voor de batterij van 53 kWh.

Recuperatief remmen

De eDELIVER 3 is uitgerust met twee rijmodi (normaal of eco) en drie modi voor energierecuperatie (licht, medium of sterk). Je kiest dus zelf hoe zuinig je wil rijden en hoeveel energie je bij het remmen wil recupereren.

DC opladen (gelijkspanning)

Met een snellader duurt het snelladen tot 80% van de totale capaciteit slechts 45 minuten. De gloednieuwe Ternary Lithium Ion-batterij laat tot 2.000 snellaadcycli toe.

Je eigen laadsysteem

Met een eDELIVER 3 wordt een eigen laadsysteem interessant. Contacteer je Maxus-dealer voor meer informatie.


Veiligheid voorop, met de modernste rijhulpsystemen.

De Maxus eDELIVER 3 is standaard uitgerust met een uitgebreid actief veiligheidspakket. De uitrusting omvat ESP, ABS en andere systemen die jezelf, je passagier en de andere weggebruikers beschermen.

Elektronisch stabiliteitsprogramma (ESP)

ESP (Electronic Stability Program) bewaakt en regelt de stabiliteit van je eDELIVER 3 bij uitwijkmanoeuvres, moeilijke bochten of een verraderlijk wegdek.

Remkrachtondersteuning (ABS)

Bij een noodstop zorgt ABS ervoor dat je wielen tijdens het remmen niet gaan blokkeren. Zo kan je bij bruusk remmen nog steeds stuurmanoeuvres uitvoeren om een obstakel te ontwijken.

Remkrachtverdeling (EBD)

EBD (Electronic Brakeforce Distribution) zorgt voor de juiste remkracht en verdeling over de verschillende assen, ook in noodsituaties, afhankelijk van het gewicht van de lading in de laadruimte.

Remassistentie (BAS)

Het Brake Assist System verhoogt de remkracht in noodgevallen, zodat je eDELIVER 3 sneller stilstaat.

Voorbereid op het onvoorziene

De sterke kooiconstructie van de Maxus eDELIVER 3 is opgebouwd uit hoogwaardig staal en aluminium. De constructie absorbeert de kracht die vrijkomt bij een aanrijding en gaat vervorming tegen. Bovendien werd de eDELIVER 3 van meet af aan ontworpen als een 100% elektrisch voertuig. Daardoor kon de batterij veilig worden ingewerkt in het chassis. Airbags voor de bestuurder en de passagier vullen het passieve veiligheidspakket aan.


Maak je Maxus uniek. 

De ene business is de andere niet. Elke professionele activiteit brengt zijn eigen noden en wensen met zich mee. Dat geldt ook voor je bestelwagen.

Samen met je Maxus-verdeler kan je bekijken wat je nodig hebt om zo vlot mogelijk te werken en te vervoeren. We bouwen alle gewenste accessoires degelijk en veilig in.