CHAUFFEURSTRAINING EN SCHOLING

CHAUFFEURSTRAINING EN SCHOLING

BLIJF ALTIJD UP TO DATE BIJ BOONSTOPPEL TRUCKSERVICE

CHAUFFEURSTRAININGEN

Onze chauffeurstrainingen zijn officieel gecertificeerd volgens de Europese Richtlijn Vakbekwaamheid. Om die reden tellen ze mee voor de verplichte 35 uur nascholing die chauffeurs uiterlijk voor 1 september 2016 gevolgd moeten hebben. Buiten de verplichting vanuit de overheid, betekent het volgen van deze training dat chauffeurs op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van verkeer en wet- en regelgeving.

De onderwerpen in de trainingen wisselen regelmatig, maar zijn gericht op veilig en zuinig rijden én op arbo- en gezondheidszaken. Chauffeurs leren onder meer wat de meest optimale zit- en werkhouding is en hoe je schade kunt voorkomen. Ook krijgen ze voedingsadvies, informatie over het bedienen van de tachograaf, het zekeren van een lading en algemene uitleg over een voertuig.

Chauffeurs die deelnemen aan onze chauffeursdagen, ontvangen een certificaat, waarmee aan te tonen is dat de nascholingsuren zijn gevolgd. Wij informeren u zodra er een nascholingsdag wordt georganiseerd.

Wilt u de zekerheid dat u onze nascholing kunt volgen, vul dan het formulier in op de contactpagina .

PRAKTIJKDAGEN CODE 95

Naast de theoriedagen organiseren wij nu ook, in samenwerking met Verkeersschool Succes Mimpen, praktijkdagen voor Code95.

Eén van de te volgen trainingen betreft “Het Nieuwe Rijden”. Tijdens deze training staat de brandstofbesparing centraal.

Wij bieden u de mogelijkheid deze dag via ons bedrijf te volgen tegen het scherpe tarief van slechts € 325,- excl. BTW en CCV kosten per deelnemer. Het maximale aantal deelnemers is 2 per dag.
De training start om 08.00 uur bij ons op het bedrijf en eindigt om 16.00 uur met een evaluatie en het uitreiken van het certificaat. Tussendoor zal er uiteraard voor de inwendige mens worden gezorgd.
Tijdens de trainingsdag zal er gereden worden met de DAF FA CF85.360 van de verkeersschool. Het volgen van deze praktijktraining kan, in overleg met de rijschool, op een doordeweekse dag of op zaterdag.

Ook andere trainingen, bijv. LZV, ADR, VCA en schadepreventie behoren ook tot de mogelijkheden.

Wilt u meer informatie over de trainingsmogelijkheden of wilt u zich opgeven? Vul dan het formulier in op onze contactpagina.

Boonstoppel Truckservice Waddinxveen - Chauffeurstraining

De eerstvolgende training vindt plaats op zaterdag 16 oktober 2021. Houdt onze nieuwspagina op de website en de social media in de gaten.

Wilt u zeker zijn dat u de er de volgende keer  ook bij bent. Schrijf u dan in voor de mailingen.

U kunt u inschrijven door een email te sturen naar tineke.klaasen@boonstoppel.nl

 

Boonstoppel Truckcservice - DAF XF Spacecab

Voor wie geldt de nascholing

De nascholing voor chauffeurs geldt voor iedereen die in het bezit is van een C, C1, CE en/of D, D1 of DE-rijbewijs.
Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen eigen vervoerders en beroepsvervoerders, werkgevers of werknemers. Wel zijn er enkele vrijstellingen voor chauffeurs.
Wilt u weten of Code95 ook voor u geldt? Lees dan hier op de site van EVO snel verder!