FUSO E CANTER 

FUSO E CANTER

PIONIER ONDER DE ELEKTRISCHE TRUCKS

De FUSO E Canter is de eerste elektrisch aangedreven lichte bedrijfswagen ter wereld.

De E Canter is een ware revolutie. Met een laadvermogen van 4,63 ton en een actieradius van 100 km is de E Canter een aanwinst voor de distributie in stedelijk gebied.

De sterke 185 kW motor heeft een koppel van maar liefst 380 nM. Supersnelle lading van de accu’s is zeker mogelijk: tot 80 procent capaciteit binnen een uur met gelijkstroom op een snellaadstation of 100 procent in zeven uur met wisselstroom. In de toekomst zal snel laden met 170 kW mogelijk zijn, wat betekent dat de accucapaciteit in slechts een half uur op 80 procent is!

Boonstoppel Truckservice - Fuso E Canter
Boonstoppel Truckservice - Fuso E Canter

ECONOMISCH AANTREKKELIJK

De Nul Emissie van de Fuso eCanter zal niet alleen de uitstoot van uitlaat- en geluidsemissies op stadscentra verminderen, maar zal ook een economisch aantrekkelijk alternatief voor dieselmotoren zijn. Dankzij lagere technologiekosten wordt de E Canter tegen een concurrerende prijs op de markt gebracht.

De resultaten van een test hebben aangetoond dat met dit voertuig ongeveer 1.000 euro per 10.000 km kan worden bespaard in vergelijking met een dieselversie. In combinatie met een vermindering van de onderhoudskosten van ongeveer 30 procent, maakt dit de Fuso een economische oplossing voor klanten!

FUSO CANTER 3,5 TON
FUSO CANTER 6 TON
FUSO CANTER 7,5 TON
FUSO CANTER 8,55 TON
FUSO CANTER 4×4