OVER BOONSTOPPEL TRUCKSERVICE

DE WERELD VAN TRANSPORT BEGINT BIJ ONS

OVER BOONSTOPPEL TRUCKSERVICE

BOONSTOPPEL TRUCKSERVICE – UW REGIONALE DEALER

Boonstoppel Truckservice is een servicegerichte dealer en al ruim 40 jaar de ideale partner om u te ontzorgen in uw bedrijfsmobiliteit. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een optimaal advies bij de aanschaf van een nieuwe truck, bedrijfswagen én meeneemheftruck.

Boonstoppel Truckservice is specialist in jong gebruikte bedrijfswagens. Als hét regionale bedrijfswagencentrum, hebben wij een groot aanbod occasions en geven deskundig advies. Daarnaast hebben wij een professionele werkplaats en investeren wij in kennis en technologie. Onze ervaren vakmensen zorgen voor het beste onderhoud én aftersales.

Daarmee garanderen wij een lange levensduur van uw wagenpark en maximale inzet voor al uw vervoersbewegingen.

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

Boonstoppel Truckservice heeft veel aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid.

Bovendien bieden wij vele extra’s om de uitstraling van bedrijfswagens te verbeteren, de onderhoudskosten te beperken en de veiligheid en het comfort van chauffeurs te verhogen. Zoals een was- en tankstation en regelmatig scherpe aanbiedingen voor accessoires of service- en onderhoudsbeurten. Wij staan voor alle ondernemers klaar met onze dienstverlening onder één dak. En doen dat op een flexibele en plezierige manier: onze service draait op volle toeren met u mee, ongeacht de richting die u kiest.

Kom gerust langs! De koffie staat klaar.

SYNERGIE TUSSEN DE BEDRIJVEN

Boonstoppel Truckservice is één van de gespecialiseerde bedrijven van Boonstoppel Autobedrijven.

Boonstoppel Autobedrijven is al ruim 60 jaar actief in het Groene Hart van Nederland.
Boonstoppel Mitsubishi/Suzuki, gevestigd aan de Oranjelaan/Juliana van Stolberglaan, zijn allen merkdealerbedrijven met eenzelfde visie op klant- en servicegericht werken als Boonstoppel Truckservice.

Alle Boonstoppel bedrijven opereren zelfstandig, maar de samenwerking en synergie is groot. Voor klanten is de schaalgrootte van de Boonstoppel Bedrijven een waarborg voor kwaliteit en bedrijfszekerheid.

Een kijkje van boven!

HIER VINDT U BOONSTOPPEL TRUCKSERVICE