ONDERHOUD EN KEURINGEN

PERFECT ONDERHOUD HOUDT UW MATERIEEL RIJDEND EN VEILIG

ONDERHOUD EN KEURINGEN

PERFECT ONDERHOUD HOUDT UW MATERIEEL RIJDEND EN VEILIG

Boonstoppel Truckservice heeft een breed pakket diensten voor onderhoud en keuringen. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van zowel lichte als zware bedrijfswagens en trucks, opleggers, laadkleppen en meeneemheftrucks. Daarnaast hebben we een bandenservice, zijn we specialist in aircoservice en voeren in onze werkplaats allerhande reparaties en APK- en BMWT-keuringen uit.

Boonstoppel Truckservice kan alle merken bedrijfswagens en trucks onderhouden volgens de leveringsrichtlijnen van de originele fabrikant. Onze technici zijn deskundig en zeer ervaren in het verhelpen van complexe storingen in onder andere elektronica.

HEEFT U NU HULP NODIG? 

 Boostoppel Truckservice helpt! Wij zijn 24/7 bereikbaar voor calamiteiten via nummer (06) 51 42 12 04

ALLE MERKEN

Boonstoppel Truckservice onderhoudt én keurt alle merken bedrijfswagens en trucks. Ook voor uitval en defecten aan de elektrische systemen kunt u bij Boonstoppel Truckservice terecht.

De goed opgeleide technici zorgen met behulp van de meest moderne apparatuur en techniek altijd voor de juiste oplossing. Boonstoppel Truckservice werkt standaard volgens opgave van de fabrikant.

U bent hierdoor verzekerd van goede kwaliteit en betrouwbaarheid.

Boonstoppel Truckservice - Onderhoud en keuringen DAF Trucks, Fuso Bedrijfswagens - Alle merken trucks
Boonstoppel Truckservice - Onderhoud en keuringen trailers

GETROKKEN MATERIEEL

Ook voor onderhoud en reparaties aan uw getrokken materieel bent u bij Boonstoppel Truckservice verzekerd van de beste service.

Boonstoppel Truckservice heeft keurmeesters in huis en is erkend als APK-keuringstation voor trailers en aanhangers. Daarnaast voeren wij lichte carrosseriewerkzaamheden uit en zeilreparaties.

Met onze 24-uurs servicedienst bent u ook bij calamiteiten aan uw getrokken materiaal gegarandeerd weer snel op weg

ONDERHOUD MEENEEMHEFTRUCKS

Wij hebben veel kennis van meeneemheftrucks en hanteren een speciaal tarief voor de reparatie, het onderhoud of de keuring van dit belangrijke vervoersonderdeel. Boonstoppel Truckservice heeft meerdere specialisten die dagelijks paraat staan voor het uitvoeren van (jaarlijkse) BMWT-keuringen, periodieke onderhoudsbeurten of reparaties indien er problemen zijn met de heftrucks.

Bij de BMWT-keuringen controleren wij de meeneemheftrucks volgens de Machinerichtlijnen en de Arbo- en veiligheidsregelgeving. Na iedere 150 werkbare uren adviseren wij een onderhoudsbeurt. Ook op locatie komen wij in noodgevallen uw meeneemheftruck repareren.

Boonstoppel Truckservice is uw partner! Ook op het gebied van meeneemheftrucks.

Boonstoppel Truckservice - Moffett Meeneemheftrucks
Boonstoppel-Truckservice - Laadklep

ONDERHOUD LAADKLEPPEN

De laadklep is een essentieel onderdeel van een bedrijfsvoertuig en vereist goed onderhoud en de juiste keuringen. Beiden worden bij Boonstoppel Truckservice verzorgd door specialisten op dit vakgebied. Tijdens het onderhoud worden alle cruciale onderdelen gecontroleerd zodat de hydrauliek tiptop in orde is en de laadklep veilig en betrouwbaar functioneert.

Boonstoppel Truckservice is een erkend BOVAG Laadklepkeuringstation. Na elke keuring wordt de laadklep voorzien van een keuringsrapport, waardoor direct zichtbaar is dat de laadklep aan de voorschriften voldoet. Een goed functionerende laadklep verbetert ook de veiligheid en werkomstandigheden van uw medewerkers.