Wij hebben een nieuwe DAF XD410 FAN 6×2 mogen afleveren aan Delynn Heiwerken uit Lopik.

De relatie tussen Boonstoppel Truckservice B.V. en Delynn Heiwerken met Dennis Lehman en familie gaat jaren terug. Dit heeft hem wederom doen besluiten om aan Boonstoppel Truckservice deze opdracht te gunnen.

Het betreft de DAF XD versie, in 3-assige uitvoering met gestuurde achteras, een 10 tons vooras en 410 Pk sterke motor. Het voertuig is voorzien van de nieuwste technieken, waaronder front- en achteruitrijcamera. De Open Laadbak met HMF 4020-K8 Laadkraan is in samenspraak met HC&H uit Driebruggen gebouwd en verzorgd door Van Rijssel te Asten. De opbouw is geheel naar de wensen van de klant uitgevoerd.

Delynn Heiwerken, gevestigd in Lopik, is gespecialiseerd in trillingsarm heiwerktechnieken in een beperkte ruimte en bij bestaande bebouwing. De moderne heimachines zijn, vanwege verstelbare afmetingen, bijna overal inzetbaar en er wordt hierdoor nauwelijks schade toegebracht aan tuin, object of omgeving. Delynn Heiwerk biedt kwalitatief hoogstaand heiwerk voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Of het nu gaat om grote of kleinere projecten.

Wij bedanken Delynn Heiwerken B.V. voor deze mooie opdracht en wensen de Dennis Lehman veel rij- en werkplezier met deze DAF XD410 FAN 6×2

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment