Wij hebben een nieuwe DAF XD370 afgeleverd aan ABT Events B.V. te Lieren.

Het betreft de XD versie met de verhoogd dak (High Roof Cab) en voorzien van de nieuwste technieken, waaronder front- en achteruitrijcamera. De opbouw (Lamboo carrosserie) is van luxe uitvoering met een inwendige hoogte van 2,73 cm en een 2.000 kg laadklep.

ABT kan ondersteunen op iedere productie. Door ervaring met verschillende projecten in het binnen- en buitenland heeft ABT Events de kennis en de mensen in huis om ieder project tot een waar succes te maken.
Zij leveren chauffeurs met technische ondersteuning en bemiddelen op maat met transportmiddelen. ABT Events beschikt over verschillende technici die vaak thuis zijn in meerdere disciplines. Daarnaast verhuurt ABT Events naast mobile podiums ook mobile tribunes op trailers.

Wij bedanken ABT Events voor deze mooie opdracht en wensen de chauffeurs veel rij- en werkplezier met deze DAF XD370

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment