Na het winnen van de Europese aanbesteding, van in totaal 3 kraan- trechter voertuigen voor Cyclus NV te Moordrecht, mochten wij samen met Haller Benelux B.V. en Hiab Benelux B.V. vandaag het tweede en derde voertuig afleveren van een totale gunning van maar liefst 3 voertuigen.

De beide chauffeurs hebben uitgebreid instructie gekregen over de werking van het voertuig.

Wat nu nog afval genoemd wordt, wordt steeds meer gezien en benut als een bron van waardevolle grondstoffen. In de keten van afval naar grondstof wil Cyclus een logistieke sleutelrol vervullen. Cyclus spant zich in om bij te dragen aan het verminderen van afvalstromen in het verzorgingsgebied, het duurzaam verwerken van grondstoffen en het sluiten van de materiaalkringlopen. Op dit moment bestaat de rol van Cyclus primair uit het inzamelen van afval, naast reiniging en gladheidsbestrijding. Met de aanschaf van deze 3 nieuwe bovenladers voldoen deze voertuigen aan de laatste emissie-eisen van Euro6 en zo kan Cyclus schoon op weg.

Alle voertuigen zijn uitgerust met een dagcabine en een opbouw van HIAB S-HIPRO 230 W i.c.m. Haller trechteropbouw. De Zoeller Medium XLII kraantrechter-opbouw is geleverd door Haller Benelux en kenmerkt zich door de zeer korte achteroverbouw, hoog netto laadvermogen en groot netto volume door de unieke constructie van de laadbak.

Wij willen alle partijen bedanken voor de plezierige samenwerking.

Wij wensen de chauffeurs Michel en Dogan heel veel werkplezier met deze nieuwe DAF bovenladers.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment