Onlangs hebben wij aan Kwekerij `Nieuw Valkeveen´ een FUSO Canter 3C15 met Gegalvaniseerde Open Laadbak met RVS Kisten mogen leveren.

Met meer dan 40 jaar ervaring als hoveniersbedrijf en een eigen kwekerij `om de hoek` verzorgt Kwekerij ´Nieuw Valkeveen´ uw tuin in de ruime zin van het woord. Of het nu gaat om een compleet nieuw aan te leggen tuin, ongeacht de grootte en de wensen, of het bijhouden van het gazon, u kunt het gerust aan kwekerij Nieuw Valkeveen overlaten.

Kwekerij Nieuw Valkeveen heeft inmiddels een jarenlange relatie met Boonstoppel Truckservice en weten ons voor aanschaf, onderhoud en reparatie voor de FUSO’s te vinden.

Wij wensen het team van Kwekerij Nieuw Valkeveen veel werkplezier met deze FUSO bedrijfswagen. Wij hebben een grote voorraad gebruikte en nieuwe FUSO´s op voorraad, eventueel kunnen deze naar uw wens opgebouwd worden

Exif_JPEG_420

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment