Gisteren hebben wij op de gemeentewerf in Meerkerk een nieuw type FUSO Canter 7C15 DEMO met Kraan-Kipper aan de gemeente Vijfheerenlanden afgeleverd. Deze type FUSO is rijk uitgerust met automatische versnellingsbak, side quard assist en tal van andere veiligheidsaspecten. Tevens door ons voorzien van Flitslampen, Zwaailampbalk, een 3 Zijden kieplaadbak en een HIAB Laad-los kraan met een rotator en knijperbak. Dit voertuig wordt voornamelijk ingezet binnen de gemeente Vijfheerenlanden in de groenvoorziening en andere werkzaamheden.

De gemeente Vijfheerenlanden is een gemeente in de provincie Utrecht met bijna 59.000 inwoners, die is ontstaan op 1 januari 2019 door een fusie van de gemeenten Leerdam, Vianen en Zederik in de gelijknamige streek Vijfheerenlanden.

Wij wensen de chauffeur Cor veel werkplezier met deze 7,5 tons FUSO.

Als officieel FUSO dealer heeft Boonstoppel Truckservice FUSO’s in verschillende uitvoeringen rijklaar op voorraad!

Exif_JPEG_420

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment