Deze week hebben wij een nieuwe FUSO Canter 3C15 van het nieuwste type met Schuifzeilen Laadbak en Laadklep mogen leveren aan Firma Metselaar & Zn te Waddinxveen. De opbouw hebben wij in samenwerking met Carrosseriebedrijf Jos Mulder uit Bunnik verzorgd.

Metselaar & Zn is een Waddinxveens familiebedrijf dat handelt in papier en metaal.

Firma D. Metselaar & Zn rijdt al sinds jaar en dag Mitsubishi/Fuso Canter, en zijn ook al jaren klant van ons. Zij zijn uiterst tevreden over de eigenschappen van de FUSO, zoals compactheid, sterkte en korte draaicirkel. Deze kenmerken passen uitstekend bij de bedrijfsvoering van Firma Metselaar.

Wij wensen familie Metselaar veel werkplezier met deze nieuwe FUSO bedrijfswagen.

Ook interesse in een FUSO ? Regelmatig hebben wij deze voertuigen op voorraad!

Exif_JPEG_420

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment