Gisteren hebben wij aan Firma R.A. von Oven en Zn BV uit Den Haag een FUSO Canter 3S13 met Glasrasteel opbouw mogen leveren.

Met de aanschaf van deze Fuso Glasrasteel in smalle uitvoering is het werken in de binnenstad ideaal.

Met meer dan 50 jaar aan ervaring plaatst R.A. von Oven & Zn. B.V. kozijnen, ramen, deuren en ander timmerwerk in Den Haag en omstreken. Kwaliteit heeft firma Von Oven hoog in het vaandel staan. Of het nu gaat om onze basisproducten, innovatieve maatwerkoplossingen, betrouwbaarheid of gedegen advies: Von Oven zorgt ervoor dat al deze facetten samenvloeien in het perfecte eindresultaat voor alle betrokkenen.

Wij wensen Von Oven veel werkplezier met deze FUSO Glasrasteel.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment