Iedereen bevindt zich momenteel in een bijzondere en gekke situatie. U zit thuis, waarschijnlijk te werken, maar uw kinderen zijn ook aan huis gekluisterd. En zij doen er waarschijnlijk alles aan om u zoveel mogelijk van het werk te houden.

Daar heeft Boonstoppel Truckservice de oplossing voor! We maken het thuiszitten net even wat kleurrijker voor de kinderen met deze kleurwedstrijd. De mooiste kleurplaat wordt beloond met een leuke verrassing.

Zit jij op de basisschool en wil je meedoen? Dat kan! Download en print de kleurplaat en kleur deze zo mooi mogelijk in. Wanneer je de kleurplaat af hebt, kan je hem inleveren bij Boonstoppel Truckservice aan de Coenecoop 68 te Waddinxveen. En de ouders? Die mogen natuurlijk ook mee kleuren.

Let op! Je kan de kleurplaat inleveren tot en met 15 maart 2021.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment