Naar aanleiding van de Kinderboekenweek 2019 is Boonstoppel Truckservice op maandag 14 oktober bezoek geweest bij de kleuterklassen van Auris Taalplein. Auris Taalplein is een school voor leerlingen van 4 tot 13 jaar. Zij verzorgen onderwijs aan leerlingen die moeite hebben met taal (TOS). Problemen met bijvoorbeeld spreken, woorden onthouden en duidelijk maken wat hij of zij bedoelt. 

Het thema van de Kinderboekenweek 2019 is “Reis mee”. De kinderen hadden de afgelopen weken hard gewerkt aan dit thema met allerlei soorten vervoer. De afgelopen week waren de vrachtwagens aan de beurt. Vragen zoals “Welke kleuren hebben de vrachtwagens?” “hoe groot is een vrachtwagen?” “Wat zie je allemaal achter het stuur?” “Wat zijn de verschillen?”

Door met niet 1 vrachtwagen langs te gaan maar 2 vrachtwagens kon er goed gekeken worden naar de vrachtwagens. Door de kinderen te laten ervaren wat er allemaal te zien is in en om een vrachtwagen. Met de DAF LF170 en de DAF CF440 was er veel te zien.

Het was een hele leuke ochtend met hele leuke enthousiaste kinderen en leraren.

Hieronder een kleine impressie van deze hele leuke ochtend.


Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment