Een dag met relaties naar de DAF Fabrieken in Eindhoven en Westerlo.

Met de bus vertrokken we vanuit Waddinxveen naar Eindhoven. Na een korte bedrijfsfilm stond er een rondleiding op het programma. Nadat iedereen was ingestapt begon de rit door de fabriek. Je ziet het hele opbouwproces. Van balk tot een truck die van de band rijdt. Na deze indrukwekkende tour was het tijd voor voor de lunch.

Na de lunch was het tijd om op weg te gaan naar de assen en cabinefabriek in Westerlo. Ook hier stond een rondleiding op het programma en was veel te zien. Van plaat tot cabine. En van moer tot as. Na de rondleiding stapte we in de bus op weg naar Waddinxveen. Het blijft een bijzonder om te zien hoe de truck tot gemaakt wordt en van de band rolt.

Wij kijken terug op een mooie en gezellige dag.

Hierbij een greep uit de foto’s.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment