Maxus eDeliver9

Ruim. Krachtig. Luxueus. En 100% elektrisch.

De nieuwe eDeliver9 is een referentie in zijn klasse. Krachtig, ruim en luxueus: de eDeliver9 is een elektrische bestelwagen als geen ander. Kies uit twee wielbasissen en drie batterijen, voor een oplossing op maat van je behoeften.

Met een laadruimte van 9,7, 11 of 12,5 m³ en een nuttig laadvermogen tot 1.350 kg biedt de eDeliver9 ruimte over. Maar ook het rijplezier staat op een hoog niveau. In een eDeliver9 ervaar je hetzelfde comfort als in een ruime personenwagen.

KARAKTERVOL GESTROOMLIJND.

Met zijn karaktervolle design heeft de Maxus eDeliver9 een opvallend sterke uitstraling. De kenmerkende koplampunits, het grote Maxus-logo dat het laadcontact beschermt en de stoere voorbumper accentueren de indruk van snelheid en kracht.

Deze stijl vind je ook terug in het gestroomlijnde design. De elegante belijning van de zijkanten beklemtoont de ruimte die de eDeliver9 biedt. Eigentijdse details geven een voorsmaakje van de luxe die in het interieur te vinden is.


WELKOM IN DE RUIMTE 

Ruimte over 

De Maxus eDeliver9 biedt je een extra makkelijk toegankelijke laadruimte van maar liefst 9,7, 11 of 12,5 m³ en een nuttig laadvermogen tot 1.350 kg, afhankelijk van de gekozen batterij. Dankzij de grote schuifdeur kan je snel laden en lossen, ook op krappe plaatsen.

Twee wielbasissen

Je kiest uit twee wielbasissen: medium (L2H2) of groot (L3H2). De L2H2-versie biedt je een laadruimte van 9,7 m³. Kies je voor de L3H2-versie, dan beschik je over een laadruimte van 11 m³. Daarnaast biedt Maxus je ook een L3H3-configuratie, met een verhoogd dak en een maximaal toegelaten massa van 4,05 ton (N2), goed voor een laadvermogen van 12,5 m³ en een nuttig laadgewicht tot 1.350 kg.

Afgewerkte laadruimte

De laadruimte van de eDeliver9 is degelijk afgewerkt. De vloer heeft een volledig met antislipmateriaal beklede vloer en de wanden zijn standaard afgewerkt tot op halve hoogte. Erg handig zijn de achterdeuren die tot 270 graden opengaan.


Maten en gewichten


Verrassend Luxueus. Weergaloos comfortabel

Complete standaarduitrusting

De Maxus eDeliver9 is bijzonder compleet uitgerust. Parkeersensoren voor- en achteraan en airconditioning zijn standaard. Ook de bijzonder verzorgde afwerking van het interieur valt op. De luxueuze hoogglans carbon-look van het dashboard is een echte blikvanger.

Luxueus en comfortabel

De Maxus eDeliver9 biedt het zitcomfort van een ruime, luxueuze personenwagen. Drie zitplaatsen met ruime, perfect gevormde stoel en in de hoogte verstelbare gordels bieden alle steun en comfort, ook voor langere ritten. De stoel van de bestuurder is uitgebreid afstelbaar en beschikt over een regelbare armsteun.

Uitgekiend ergonomisch

Met het overzichtelijke instrumentenpaneel en de mooi binnen handbereik zittende knoppen is de ergonomie van de Maxus eDeliver9 van een hoog niveau. De vormgeving en afwerking van het dashboard versterkt het luxegevoel aan boord.

Complete connectiviteit

Centraal in het fraai afgewerkte dashboard bevindt zich een 10 inch aanraakscherm, dat zo weggeplukt lijkt uit een luxewagen. Het scherm biedt je alle smartphone-connectiviteit, is compatibel met Apple Carplay en Android Auto en is gekoppeld aan een achteruitrijcamera.

Groot sleepvermogen

De uitstekende prestaties van de aandrijflijn geven de eDeliver9 een maximaal sleepvermogen tot 1.500 kg, een unicum in zijn klasse. Dat betekent dat je met de eDeliver9 een grote geremde aanhangwagen kan slepen.


Veiligheid voorop, met de modernste rijhulpsystemen.


De Maxus eDeliver 9 is standaard uitgerust met een uitgebreid actief veiligheidspakket. De uitrusting omvat ESP, AEBS en tal van andere systemen die jezelf, je passagiers en de andere weggebruikers beschermen. Bovendien biedt de eDeliver 9 je een passieve veiligheid op hoog niveau, met een sterke kooiconstructie en talrijke airbags.

Elektronisch stabiliteitsprogramma (ESP)

ESP bewaakt en regelt de stabiliteit van de eDeliver 9, zodat je bij plots uitwijken, in moeilijke bochten of op een verraderlijk wegdek niet uit balans raakt. 

Automatisch noodrem­systeem (AEBS)

Bij detectie van een voetganger of een ander voertuig op je weg deactiveert AEBS het gaspedaal en activeert het de remmen om het risico op een ernstig ongeval te verkleinen.

Waarschuwing frontale aanrijding (FCW)

FCW monitort voortdurend je snelheid en de afstand tot het vooroprijdende voertuig en waarschuwt je met een geluidssignaal als de remafstand niet langer veilig is. 

Rijstrook­assistentie (LDW)

LDW monitort met een camera de markeringen op de weg. Als je van rijstrook verandert zonder je richtingaanwijzer te gebruiken, word je gewaarschuwd met een geluidssignaal.

Zes airbags

De eDeliver 9 is standaard uitgerust met een airbag voor de bestuurder, een dubbele airbag voor de passagiers, twee zijdelingse airbags en twee gordijnairbags.

Assistentie bij rijstrookverandering (LCA)

Als je van rijstrook wil veranderen terwijl een ander voertuig snel nadert en zich al binnen een afstand van 70 meter bevindt, waarschuwt LCA je met een geluidssignaal en een lichtsignaal in je buitenspiegel.

Sterke kooiconstructie

De kooiconstructie van de Maxus eDeliver 9 is opgebouwd uit versterkt staal, dat de kracht die vrijkomt bij een aanrijding absorbeert en vervorming tegengaat. Zo blijven de inzittenden maximaal beschermd.

Dodehoekdetectie (BSD)

BSD detecteert voertuigen in de blinde hoek en waarschuwt je met een lichtsignaal in je buitenspiegel.


Maak je Maxus uniek.

De ene business is de andere niet. Elke professionele activiteit brengt zijn eigen noden en wensen met zich mee. Dat geldt ook voor je bestelwagen.

Samen kijken we wat je nodig hebt om zo snel mogelijk te werken en te vervoeren. We bouwen alle gewenste accessoires degelijk en veilig in.