FUSO CANTER ECO HYBRID

FUSO CANTER ECO HYBRID

De Canter Eco Hybrid is de eerste in-serie-geproduceerde lichte hybride vrachtwagen in Europa. Voor dit model is de meer dan 20 jaar ervaring van FUSO en Daimler op het gebied van hybride modellen gecombineerd. Het model vormt daarom een mijlpaal op het gebied van de ontwikkeling van nieuwe aandrijvingen zonder emissie.
Met de Canter Eco Hybrid met Euro VI-norm kunt u heel eenvoudig brandstof en kosten besparen. Bij elke rit. En het beste is dat u al na een paar jaar de meerprijs voor de hybride-uitvoering hebt terugverdiend dankzij de brandstofbesparing. De krachtige hybride aandrijving, waarbij de verbrandingsmotor door de elektromotor met energieterugwinning wordt ondersteund, alsmede het standaard start-stopsysteem en de DUONIC® zorgen voor een tot 23 % lager brandstofverbruik – en voor een lagere CO2-emissie.
En omdat de Canter Eco Hybrid altijd nog een echte Canter is, overtuigt dit model met een hoog laadvermogen en een draaicirkel die voor de stad is gemaakt. Bovendien laat het model qua rijcomfort niets te wensen over.

Download de Brochures van de Fuso Canter Eco Hybrid

Fuso Canter Brochure Nederlands (pdf)
Gegevensblad Fuso Canter Eco Hybrid (pdf)
FUSO CANTER 3,5 TON
FUSO CANTER 6 TON
FUSO CANTER 7,5 TON
FUSO CANTER 8,55 TON
FUSO CANTER 4×4
FUSO CANTER Eco Hybrid